středa 8. července 2015

Jižní Francie a Katalánsko


Návštěva tří zemí v devíti dnech.


Další každoroční poznávací zájezd byl do Španělska, ale zároveň jsme navštívili i Jižní Francii a Monako. Celý zájezd byl úžasný, i když se našlo pár maličkostí, které nás zklamaly. Ovšem stálo to za to! 
Monako jsem chtěla navštívit už dlouho a tak to byl pro mě další splněný "úkol". Viděli jsme toho spoustu a určitě Vám přidám nějaké fotky ze všech navštívených míst za celý pobyt. 
Co se týče Jižní Francie, tak tam jsme viděli asi nejméně, takže se sem hodlám někdy vrátit. Navštívili jsme pouze hrad Carcassonne a myslím, že zastávka v obchodě s potravinami se ani nedá počítat. 

Španělsko! Krásná země s krásnými tradicemi a památkami, i když mají zvláštní styl v architektuře, kterou vlastně moc nechápu. A to ani nemluvím o umění. Bude to spíš tím, že jsem se zatím nijak o Španělsko jako takové nezajímala, znám pouze pláže a velké města, takže to byl zážitek. 
Navštívili jsme spousty památek, hlavně v Barceloně. Dokonce jsme zašli na stadion, což bylo vážně úžasné. Nejsem žádný fotbalový fanda, ale tohle bylo nádherné a dost emotivní!  
A nesmím zapomenout na obří akvárium, kde jsem pořídila krásné fotky.

Ani nevím co napsat víc, protože určitě více ukážou fotky. Tady to je!


Monako




Španělsko











Španělsko











Francie


 Španělsko






Žádné komentáře:

Okomentovat